"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Disain teeb väike­ettevõtte tuntuks (0)
08. september 2008

Jaapani professor ja disainiajakirjanik Eizo Okada tutvustab näite põhjal Kunstiakadeemias, kuidas disain võib teha väikeettevõttest rahvusvaheliselt tuntud firma.
Loeng toimub täna 8. septembril kell 17.30–19.00 Eesti Kunstiakadeemia aulas EKA tootedisaini osakonna kutsel ja kannab nime „Making of Ribbon Project“. Loengu peab Kyoto Tehnoloogiainstituudi professor Dr. Eizo Okada.
Eesti Kunstiakadeemias ettekandmisele tulev loeng tutvustab disainiprojekti „Ribbon Project“ („Paelaprojekt“), mis viidi Dr Eizo Okada juhtimise all ellu jaapani noorte disainerite ja väikese, ühe perekonna omanduses oleva, paelavabriku koostöös. Loeng kirjeldab „Ribbon Project’i“ näitel, kuidas eksperimentaalne disainiprojekt võib väikesele kohalikule ettevõttele tuua uusi rahvusvahelisi võimalusi ja väljavaateid.
Loeng toimub inglise keeles.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.