"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Küsimus suurele ringile: Kas liigutad end piisavalt? (0)
08. september 2008

Tallinlane on väga mugav inimene. Inimesed on ennast laenudega üle koormanud ja teevad ainult tööd-tööd-tööd. Pole küll kõiki hindu uurinud, kuid näiteks terviseklubis sportimine on üsna kallis. Ma ise tervisespordiga ei tegele, kuid kõnnin palju. Üritan sellega ühistranspordi kasutamist nii palju kui võimalik asendada.

Katrin (28), kliendi­teenindaja

Tallinlane tahab sportida, eriti noored. Tegelikult ei ole ju väga palju võimalusi sportida, sest selleks läheb vaja palju raha. Tasuta võimalusi peaks rohkem looma. Ise ma tervisesporti ei tee, pean end selle jaoks juba liiga vanaks.

Anne- Mari (60), pensionär

Tegelikult oleneb tallinlasest, mõned spordivad, mõned mitte. Kes tahab, see leiab selle sportimiskoha ka. Teen ka ise sporti, liigutan ennast kodus ja metsa all. Selleks ei pea palju raha olema, et ennast vormis hoida.

Kaja (42), ametnik

Igaüks võib tossud jalga panna ja jooksma minna, rahas ei ole küsimus. Pirital ja Nõmmel on näiteks väga head terviserajad olemas. Tänapäeva inimesed on mugavad, asi on ehk ka ajapuuduses. Olen isegi vahel liiga mugav, kuigi tihti ikka liigutan ennast. Käin vahelduva eduga jõusaalis, jooksmas ja ujumas.

Jaak (23), spetsialist
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.