"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Linn püüab pidurdada vee hinna tõusu (0)
08. september 2008

Tallinn esitas täna ASile Tallinna Vesi omapoolsed ettepanekud, mille alusel alustada läbirääkimisi tuleval aastal kehtima hakkavate vee- ja kanalisatsioonitariifide osas.
Üle antud kirjas on rida ettepanekuid, mis osaliselt eeldavad senise lepingu ülevaatamist. Teiste seas teeb linnavalitsus ettepaneku vaadata üle tariifi kujunemise valem, eeskätt silmas pidades järgmisel aastal alanevat tulumaksu määra.
Samuti pöörab linn tähelepanu Tallinna Vee plaanile hakata ka Maardu linna joogiveega varustama Ülemiste veepuhastusjaamast. Ülemiste järv ei ole avalik veekogu.
Tallinna linna eesmärgiks on tagada Ülemiste järves vajaliku toorvee kogus linna elanike joogiveega varustamiseks. Seetõttu vajab reguleerimist Ülemiste järve veeressursi kasutamise maht ning uutele klientidele Ülemiste järvest joogivee opereerimislepingute sõlmimise temaatika.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.