"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Lugeja mäletab: Tõstevõistlused reklaami soustis (0)
08. september 2008

1922. aastal toimusid Estonia kontsertsaalis Kalevi spordiseltsi korraldatud Üleilmsed tõstevõistlused. Võistluste kava tundus sisaldavat rohkem reklaami kui vajalikku võistlusinfot. Kava 32 leheküljel oli 28 erineva tõstmis- ja võistlusalase teabematerjali hulgas koguni 41 reklaami. Reklaamiti kõike, alates restoranidest ja võõrastemajadest, kuni  muusikariistade kaupluste ja juveelideni. Et suitsetamine on ebatervislik ja spordiga kokku ei sobi, polnud kava koostajaid häirinud. Reklaamitava seas olid ka sigaretid ja paberossid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.