"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Maailmast: Britid armastavad soola ja rasva (0)
08. september 2008

Vaid üks sajast britist jälgib tervisliku toitumise dieeti, ülejäänud eelistavad suhkru-, soola- ja rasvarikkaid toite, selgub hiljuti Suurbritannias läbi viidud uuringust.
Uuring näitab ka, et vaid kaheksa täiskasvanut tuhandest jälgivad Maailma Terviseorganisatsiooni poolt paika pandud soovitusi, mis puudutavad küllastunud ja küllastamata rasvade, soola, suhkru ja puu- ning köögiviljade sisaldust toidulaual.
Uuringut teostasid Statistikaamet ja Meditsiiniliste Uuringute Keskus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.