"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Meedia peegel (0)
08. september 2008

UHKUS AJAB UPAKILE?
„Eesti jätab praegu sellise feodaalriigi mulje, kus valitseja püüab maksukogumisega oma lubadusi ja au iga hinna eest kinni maksta lasta, see pole aga meie tee,“ lisas ta. Eesti Erakond Rohelised liider Marek Strandberg leiab, et muutunud oludes tuleks ka utoopilistest lubadustest loobuda.

Postimees, 3. september.

* * *
VALITSUS KOLLETAB MEEDIAT

“Enamgi — praegune majanduspidurdus on selge majandusolude halvendaja ka meedia jaoks, sest enamus ajakirjanduse tulubaasist on reklaami müük. Meediaruumi kitsenemine vähendab omakorda ajakirjandusvabadust. On kahetsusväärne, kui riigi muudetav maksukeskkond saab lisatõukeks ajakirjanduse juba praegu tuntavale kolletumisele.” 
Eestimaa Roheliste Erakond leiab, et valitsuse plaan tõsta käibemaksu mõjub meedia sisule halvasti.

* * *
NATSISM SÜNDIS ÕLLELAUAS

Rahvastele, riikidele ja tsivilisatsioonidele on alati saatuslikuks saanud ahned ja võimukad mehed. Aga vähem ohtlikud pole ka kõhukad, pealtnäha ohutud isandad, kes kannu kõrval targutades õhtuid ­veedavad. Just sellistest kogunemistest Münchauseni õllesaalides said alguse natsism, Teine maailmasõda jne.

Teleajakirjanik Tuuli Roosma. Kroonika, 2. september.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.