"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Moodys: Tallinn on ennast hästi majandanud (0)
08. september 2008

Linnapea Edgar Savisaar võttis möödunud nädalal vastu rahvusvahelise reitinguagentuuri Moodys asepresidendi Massimo Visconti. Kohtumisel räägiti Tallinna senistest saavutustest ning arutati linna edasise käekäigu üle. Visconti tõdes, et Tallinn on ennast hästi majandanud.
Visconti hindas väga kõrgelt Tallinna finantsametnike tööd ning toonitas, et rahvusvaheliste analüütikute jaoks on kogu vajalik informatsioon avalikult kättesaadav ja väga detailne ning isegi paremal moel esitatud kui mõnes vanas Euroopa riigis.
Ka tundis asepresident erilist huvi selle vastu, millised on linna kavatsused toimetulekuks tänases majanduskeskkonnas, et tagada elanikele vajalikud avalikud teenused.
Viscontile pakkusid huvi ka riigi ja linna vahelised suhted aasta enne kohalikke valimisi.
Rahvusvaheline reitinguagentuur on Tallinna linna hinnanud kõrgelt, Tallinna reiting on A3 stabiilse väljavaatega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.