"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
08. september 2008

Sellel reedel, 12. septembril kell 19.00 alustab ERSO oma uut hooaega Ameerika Ühendriikide tippviiuldaja Sarah Changiga (pildil). Kontsert toimub Estonia Kontserdisaalis. Sarah Changi peetakse üheks läbi aegade silmapaistvamaks viiuldajaks maailmas, superstaariks klassikalise muusika vallas. Talle omistatud paljude autasude hulgas on ka instrumentalistide jaoks üks prestiižseim – Avery Fisher Grand Prize (1999), mille laureaatidest on ta noorim. Lisaks sellele valis ajakiri Newsweek Sarah Changi 2006. aastal 27aastasena 20 olulisema naise hulka Ameerikas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.