"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
08. september 2008

Sellel reedel, 12. septembril kell 19.00 alustab ERSO oma uut hooaega Ameerika Ühendriikide tippviiuldaja Sarah Changiga (pildil). Kontsert toimub Estonia Kontserdisaalis. Sarah Changi peetakse üheks läbi aegade silmapaistvamaks viiuldajaks maailmas, superstaariks klassikalise muusika vallas. Talle omistatud paljude autasude hulgas on ka instrumentalistide jaoks üks prestiižseim – Avery Fisher Grand Prize (1999), mille laureaatidest on ta noorim. Lisaks sellele valis ajakiri Newsweek Sarah Changi 2006. aastal 27aastasena 20 olulisema naise hulka Ameerikas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.