"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Soomlased avastasid Aegna (0)
08. september 2008

Kolme kuuga teenindati Tallinn-Aegna laevaliinil ligi 9000 reisijat, mis on eelmise aastaga võrreldes tervelt 5000 reisijat enam. Ka on Aegna saare enda jaoks avastanud soomlased – liinilaevaga „Juku” on saarele puhkama sõitnud vähemalt sadakond soome turisti.
Tallinn-Aegna sõidugraafikud on üleval Tallinna linna ja  AS Lindaliini koduleheküljel ning Patarei sadamas.
Täispilet (edasi-tagasi) Aegnale maksab 95 krooni, ühe suuna pilet 65 krooni, sooduspilet õpilasele, pensionärile ja represseeritule ja temaga võrdsustatud isikule edasi-tagasi 60 krooni, ühe suuna pilet on 35 krooni.
Tasuta saavad sõita eelkooliealised lapsed, puudega lapsed ja nende saatjad, sügava puudega 16aastane ja vanem isik ning tema saatja ja samuti ka sügava või raske nägemispuudega isik ja tema saatja.
Aegna saarel on ajutine ootepaviljon, 4 turismikaarti, 18 suunaviita ning 4 kuivkäimlat.
Aegna navigatsiooniperiood kestab 26. oktoobrini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.