"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
­Teabepäev jagab infot ­huviringide kohta (0)
08. september 2008

10. septembril kella 13–18 toimub Tammsaare pargis teabepäev Novaata 2008 ehk Noorte Vaba Aeg Tallinnas. Üritus on suunatud kõigile – nii noortele, lapsevanematele, noorsootöötajatele kui ka õpetajatele, juhendajatele ja teistele, kes noortega kokku puutuvad.
Tallinna noorte infokeskus on kogunud teavet erinevate huvikoolide, -ringide, noorteorganisatsioonide ja -ühenduste ning noortekeskuste tegevuse kohta tulevaks õppeaastaks.
Tallinna Noorsootöö Keskuse vabatahtlike klubi liikmed jagavad materjale infokärudega Tammsaare pargi alal liikudes. Infotelgis tutvustavad oma tegevust ja projekte erinevad noorteühendused.
Tegevuste alal toimub terve päeva vältel erinevaid töötubasid: ehete ja märkide meisterdamine; nukufilmi valmistamine; JO Street Dance workshop; rahvusvahelise kunstirprojekti „Alter Ego“ töötuba; erinevaid tegevusi Mustamäe Laste Loomingu Majalt ning Eesti Noorteühenduste Liidult; Aafrika tantsu töötuba.
Kell 13 toimub Novaata ametlik avamine, kus tervitussõnad ütleb Tallinna Spordi- ja Noorsooameti juhataja Rein Ilves. Pärast seda toimuvad erinevad etteasted tantsutrupilt Modus, Sixtina showtrupilt „Sir-N“, Meero Muusikult, Kanutiaia Noortemajalt, Eesti Noorteühenduste Liidult ja D.r.e.a.m. Studiolt.
Vahepausidel mängib muusikat DJ Margus Voldar. Novaata 2008 lõpetab kontsert, kus esinevad ansamblid Speed King ning Bedwetters.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.