"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Toimub noorte liidrite päev (0)
08. september 2008

Rahvusvaheline üliõpilasorganisatsioon AIESEC korraldab 10. septembril Tallinnas noorteseminari Noorte Liidrite Päev.
Kogenud juhtide, noorte edukate ettevõtjate ning ühiskonnaelu liidrite kaasabil tuleb arutlusele, mida ettevõtted ootavad tippu pürgivatelt noortelt, kuidas igaüks saab arendada oma liidri- ja juhiomadusi ning milline üldse on hetkeseis noorte juhtide kohapealt Eestis.
Oma kogemusi ja mõtteid jagavad näiteks Kaspars Kaulins Hansapangast, Noored Kooli programmi juhtfiguurid jpt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.