"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Ühiskasutatav erapark avas uksed (0)
08. september 2008

Ülemiste City innovatsioonilinnakus avati möödunud nädalal Tallinna suurim avalikult kasutatav erapark.
„Arvestades siin tegutsevaid firmasid ja nende töötajaid, on arendaja teinud panuse õigele kaardile,” ütles Tallinna linnapea Edgar Savisaar moodsa innovatsioonilinnaku kohta. „Inspireeriv töökeskkond ei saa koosneda vaid parkimiskohast ja kontorilauaga kuubikust vaatega naaberhoone peegelklaasidele. Nende inimeste töökeskkond, kellelt oodatakse „raamidest väljas” mõtlemist, peabki olema teistsugune,“ rääkis ta.
Koos vastavatud Ülemiste City pargiga on Tallinnas nüüd 31 eraparki.
Traditsioonilise lindilõikamise asemel avasid linnapea Edgar Savisaar ja Ülemiste City AS juhatuse esimees Gunnar Kobin pargi seda kaunistavasse tiiki ämbritäite vee kallamisega.
Ülemiste City arendajate sõnul annab park Targa Äri Linnale märkimisväärse lisaväärtuse, olles oma roheluses ja värskuses ideaalne paik lõõgastumiseks. Loodus töökeskkonnas aitab mõtetel kasvada ja ideedel kergemini tulla, põhjendavad arendajad investeeringuid väärika pargi rajamisse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.