"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Uudised 100 aasta tagast: Korratused uulitsal (0)
08. september 2008

Kopli asumil on rahva seas tänapäeval kohati üsna halb maine. Piirkond tegi muret ka 100 aasta eest – nii selgub 1908. aasta 8. septembri väljaandest „Õigus“. „Et Kopli uulitsal tihtilugu kaklemist ja rahulistele jalutajatele pealetikkumisi ette tuleb, sellest on mitu korda ajalehtedes kaebust olnud. Kõige rohkem saavad selle kära-müra all Kopli uulitsa elanikud kannatada. Õhtutel on sealse monopolipoe ees hulgaviisi joodikuid näha, kes keset kõnniteed ümber lällutavad ja rahulistel uulitsal käijatel risti-põigiti ees on. Nähtavaste on järelwaatus selles uulitsas kaunis nõrgapoolne, tuleb ette, et topsisõber kõige suurema rahuga, teine kord üsna linnawahi silmade all, omale pudelit kaela upitab, mis teatawaste uulitsal keelatud on.“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.