"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
VAATA TALLINNA TELESAATEID: telekanalil Kalev Sport iga nädal. (0)
08. september 2008

9.  septembril kell 21.00 läheb eetrisse kultuurisaade Kultuurilinn Tallinn. Saates antakse ülevaade Mustpeade maja võimalikust tulevikust, alanud Plektrum festivalist ja näitustest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.