"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Kes on parim noor õpetaja? (0)
15. september 2008

Tallinna Haridusamet kuulutas välja uudse konkursi “Noor õpetaja”, millega linn soovib tunnustada pealinna haridusasutuste noori ning edukaid õpetajaid ja väärtustada nende tegevust.
Noore õpetaja auhinnale saavad kandideerida Tallinna haridusasutuste pedagoogid, kes on töötanud asutuses 2–5 aastat. Haridusameti teatel on parim noor õpetaja avatud ja inspireeriv, loov ja originaalne. Ta võtab vastutuse oma igapäevatöös, kohaneb muutustega ning väärtustab õppimist ja enesearendamist. Tal on head koostööoskused ning ta jagab oma kogemusi kolleegidega ja õpib neilt ka ise. Kõige olulisem on aga see, et õpetaja oleks laste ja õpilaste poolt armastatud ning lapsevanemate silmis usaldusväärne.
Tunnustused antakse üle oktoobrikuus Tallinna Aasta Õpetaja pidulikul vastuvõtul. Kandidaate saavad esitada haridusasutuste juhtkonnad Tallinna Haridusametile kuni 22. septembrini. Taotlus tuleb saata Tallinna Haridusametisse e-posti aadressil signe.kast@tallinnlv.ee või postiaadressil Estonia pst 5a, 10143 Tallinn.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.