"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Lemmikloomad vajavad järelevalvet (0)
15. september 2008

Tallinna Keskkonnaameti ja Kommunaalmajanduse ühingu poolt korraldatud eriseminaril “Lemmikloomad avalikus ruumis” allkirjastasid kohalike omavalitsuste esindajad ja loomakaitsespetsialistid ühise pöördumine Vabariigi Valitsusele.
Tallinna Keskkonnaameti juhataja Tõnu Tuppitsa sõnul rõhutasid seminaril osalejad vajadust sätestada kohustus registreerida kõik Eesti lemmikloomad ühtsel lemmikloomade identifitseerimise ja omaniku tuvastamise meetodil ning koordineerida see riiklikul tasemel.
“Teise olulise punktina toodi välja vajadus tagada toimiv riiklik järelevalvesüsteem loomakaitsealaste kohustuste täitmise kontrollimiseks,” selgitas Tuppits.
Samuti rõhutati vajadust asutada Riiklik Loomakaitse Nõukogu, kuhu kuuluksid loomakaitsega tegelevate või selle valdkonnaga kokku puutuvate riigiasutuste, kohalike omavalitsuste ja valitsusväliste organisatsioonide esindajad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.