"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Maailmast: Roomas jänestel lõbu laialt (0)
15. september 2008

Rooma värskest uuringust selgub, et paljud linlased ei vaeva ennast parkimispiletite ostmisega, mistõttu jääb linnal aastas saamata umbes 45 miljonit eurot.
Roomas nagu paljudes teistes Itaalia linnades võib tasuta parkida seal, kus ala on sinise joonega märgitud. 73% nendest parkimiskohtadest on pidevalt hõivatud ja seetõttu pargitakse ka sinna, kuhu tegelikult ei tohi. Paraku pole Roomas piisavalt inspektoreid, kes jõuaksid kõigile eeskirjade rikkujatele trahve teha.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.