"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Maailmast: Roomas jänestel lõbu laialt (0)
15. september 2008

Rooma värskest uuringust selgub, et paljud linlased ei vaeva ennast parkimispiletite ostmisega, mistõttu jääb linnal aastas saamata umbes 45 miljonit eurot.
Roomas nagu paljudes teistes Itaalia linnades võib tasuta parkida seal, kus ala on sinise joonega märgitud. 73% nendest parkimiskohtadest on pidevalt hõivatud ja seetõttu pargitakse ka sinna, kuhu tegelikult ei tohi. Paraku pole Roomas piisavalt inspektoreid, kes jõuaksid kõigile eeskirjade rikkujatele trahve teha.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.