"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
15. september 2008

Sellel reedel, 19. septembril kell 19.00 esinevad Kumu auditooriumis Riho Sibul ja sõbrad. Sõpradeks on Raul Vaigla, Ain Agan, Robert Jürjendal, Toomas Rull, Meelis Vind. Olles oma teel mänginud väga eripalgelist muusikat (Magnetic Band, Haak, In Spe, Propeller, Kaseke, VSP Projekt, Ultima Thule, Eesti Keeled jt), kõneleb napi ütlemisega Sibula ilmanägemisest kõige paremini tema enda plaatidelt “Poeet külmetab klaasmäel”, “Jahe sinine” ja “Must” kostev mõtlik ja mõttetihe muusika.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.