"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nädala sõna (0)
15. september 2008

HIRMUST ÜHISKONNAS
“Mind hämmastab, kui kiiresti on hakanud Eesti poliitiline eliit mahutama end samadesse rõivastesse, mis 1980ndate lõpul sai nagu nurka visatud: on ainult ühe partei ja tema liidri tõde, peavoolu ideoloogias kõhklejad või kriitiliselt mõtlevad isikud on agendid või kollaborandid.”

Rein Veidemann (Postimees)

* * *
VÄHE TÄHELEPANU – MIKS?

“Tallinnas kui Eesti pealinnas sünnib ja toimub väga palju tähelepanuväärset, millele Eesti meediamaastikul on pööratud suhteliselt vähe tähelepanu.”
Postimees Online’i juhataja Aivar Reinap põhjendab Tallinna uudiste portaali avamist.

* * *
“Eesti julgeolekule on see oluline, et Keskerakond, demokraatliku Eesti parlamendierakond, esindab siinsete venelaste kahtlusi ja hirme. ­Savisaare ­puhvrita jääksid praegu Toompea poole vaatavad Eesti venelased veelgi enam Kremli poole kaldu.”
Marju Lauristin (SL Õhtuleht)

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.