"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Peapostkontorit ei lammutata (0)
15. september 2008

Linn peab ekslikuks Eesti Postile kuuluva Narva mnt peapostkontori kinnistu müügiinfot, millest võib jääda mulje, otsekui tohiks hoone lammutada.
Abilinnapea Taavi Aasa sõnul ei tule Peapostkontori lammutamine kõne alla, kuna 16. juunil 2005 kehtestatud Narva mnt 1 ning Viru väljak 2 ja 2A kruntide detailplaneering näeb ette olemasoleva hoonemahu säilitamise ning sellele maapinnast kuni 24 meetri kõrguseni ulatuva pealeehituse rajamise, kusjuures 90% hoone pinnast oleks äri- ja 10% elamispind.
“Olemasolevale hoonele pealeehituse rajamise võimalust võib käsitleda teoreetilisena, kuna ehitustehniliselt osutub see hoone halva seisukorra tõttu ilmselt võimatuks või mõttetult kalliks,” leidis Aas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.