"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Riho Sibul & sõbrad (0)
15. september 2008

Sellel reedel, 19. septembril kell 19.00 esinevad Kumu auditooriumis Riho Sibul & sõbrad.
Eesti muusikamaastikul ainulaadne laulja, kitarrimängija ja helilooja Riho Sibul annab koos sõpradega kontserdi.
Olles oma teel mänginud väga eripalgelist muusikat (Magnetic Band, Haak, In Spe, Propeller, Kaseke, VSP Projekt, Ultima Thule, Eesti Keeled jt), kõneleb mõtliku ja napi ütlemisega Sibula ilmanägemisest kõige paremini tema enda plaatidelt “Poeet külmetab klaasmäel”, “Jahe sinine” ja “Must” kostev muusika: “Ega ma suurem salsamees ole jah. Küllap olen ikka tuline põhjamaise mõtte- ja tundelaadiga mees.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.