"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Ripakil ehitised jäävad peremehetuks (0)
15. september 2008

Linn kavatseb esitada linnavolikogule seitsme objekti peremehetuks tunnistamise otsuse eelnõu.
Otsuse eelnõu kohaselt tunnistatakse peremehetuks Pikk 34A, Kristiina 12A, Vana-Kuuli tn 14, Pärnu mnt 327 ja Pärnu mnt 327A ning raudtee vaheline ala, Laevastiku 7 ja Laevastiku 9 kinnistute tagune ning endise Kalamaja kalmistu väravatorni vastas asuvad ehitised.
Aadressil Pikk 34A asub õigeusu kabel, aadressil Kristiina 12A garaažiboks; Lasnamäel Suur-Paala tänaval asub endise betoonitehase väravahoone ja Vana-Kuuli 14 asfaltplats; Nõmmel Pärnu mnt 327 ja Pärnu mnt 327A ning raudtee vahelisel alal on endised laskemoona keldrid; Põhja-Tallinnas Laevastiku 7 ja Laevastiku 9 kinnistute taga endine kanalisatsioonipumpla; endise Kalamaja kalmistu väravatorni vastas asuvad garaažiboksid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.