"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Sport noortele (0)
15. september 2008

Tallinna koolispordi XXVII hooaeg pakub õpilastele palju sportimis- ja võistlemisvõimalusi kogu aasta vältel.
Juba möödunud nädalal toimus näiteks Kalevi staadionil 6.–12. klasside teatejooks, Pirita spordikeskuses 6.–8. klasside õpilaste maastikumäng ning Laagris Saurexi kardikeskuses 1.–12. klasside õpilaste spordipäev.
17. septembril peetakse Pirita spordikeskuses esmakordselt ööjalgpalliturniir.
Spordiaasta jooksul osaleb võistlustel umbkaudu 14 300 noort, 26 tegevusaasta jooksul on koolisport pakkunud tegevust juba enam kui 370 000 noorele spordisõbrale, kelle hulgast on sirgunud ka mitmeid nimekaid tipptegijaid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.