"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Tulemas anima­filmide festival (0)
15. september 2008

Tallinna Keskraamatukogu ja Tartu Linnaraamatukogu kuulutavad välja  üle-eestilise animafilmide festivali “Hobianima 2008”. Festival kestab 3. septembrist kuni 15. novembrini ja koondab filmiamatööridele mõeldud animafilmide konkursse, õpitubasid, veebiviktoriine, kohtumisi filmitegijatega, võistlustööde avalikku esitamist ning hindamist. Osalema oodatakse nii lapsi kui täiskasvanuid.
Festivali põhisündmus on animafilmide konkurss, mis on pühendatud Eesti Vabariigi juubeliaastale, mistõttu peab filmikonkursile esitatud  animafilmide temaatika olema seotud Eesti, eestlaste või eestlusega – näit ajalugu, kultuur, tänapäev, sotsiaalsed probleemid, meie suurkujud, igapäevaelu paradoksid, valupunktid või naljakad küljed, aga ka eesti kirjanduse või muinasjuttude ekraniseeringud, fantaasiad Eesti teemadel jne.
Festivali üritused toimuvad alates 1. oktoobrist Tallinna ja Tartu linnaraamatukogudes ning on kõigile tasuta. Võistlustööde esitamise tähtaeg on 25. oktoober ning konkursile esitatud filme saab laiem publik vaadata ja hinnata alates 27. oktoobrist nii raamatukogudes kui YouTube’is.
Festival lõpeb piduliku galaga 15. novembril Tartu Linnaraamatukogus, kus tehakse kokkuvõtteid, auhinnatakse võitjaid, näidatakse parimaid filme.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.