"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Huvilised saavad näha ­võidusamba maketti (0)
22. september 2008

Alates möödunud nädalast saab linnavalitsuse teenindussaalis tutvuda Vabadussõja võidusamba maketiga.
“Kõik soovijad saavad veenduda, kuivõrd linnaplaneerimise ameti spetsialistide soovitustega arvestamine on lahendust paremaks muutnud,” ütles abilinnapea Taavi Aas. “Maketist, mille tegemist nõudsime, oli abi nii planeerijatele kui sambaga tegelevatele kaitseministeeriumi ametnikele, et õiglaselt hinnata lahenduse muudatusettepanekute paikapidavust.”
Linnavalitsuse teenindussaalis (Vabaduse väljak 7) on üles pandud maketid ja fotod võidusamba ning seda ümbritseva ala erinevatest lahendustest, andes ülevaate projekti arengust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.