"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Loomasõprade ringid ­alustavad taas tööd (0)
22. september 2008

Oktoobri alguses alustavad taas tööd Tallinna Loomaaia loomasõprade tasuta ringid. Oodatud on kõik õpilased 4.–12. klassini.
Ringide eesmärgiks on kasvatada lastes loodusearmastust, anda põhjalikumaid teadmisi loodusest kogu selle mitmekesisuses, probleemi­dest ja loodust ähvardavatest ohtudest ning loomaaia osast nende lahendamisel.
Loomaaia peakontori õpperuumi­des toimuvaid ringitunde täienda­vad mitmed õppekäigud loomakollektsiooniga tutvumiseks. Lisaks tehakse võimaluste piires ka praktilisi töid: käitumisvaatlusi, puuride sisustamist, tööd mikroskoobiga. Veskimetsa ja Rebase­mäe metsatukkades on linna­lastel hea võimalus tutvuda ka metsaelustikuga.
Kevadel lõpeb kursus ekskursiooniga Eesti loodusesse. Tublimad saavad õppida loomaaia ekskursioonijuhtideks.
Esmakordselt ringidega liitujate esi­mene kokkusaamine on 30. septembril kell 15.30 Tallinna Loomaaia kontoris (Haabersti peatus).
Info ja registreerimine tööpäeviti telefonil 694 3314.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.