"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
MAAILMAST: Baltimaade ühine prügikoristus? (0)
22. september 2008

Läti üleriigiline prügikoristuskampaania oli edukas ning korraldajate hinnangul võiks tuleval kevadel sellised talgud pidada kõigis Balti riikides samaaegselt.
Ürituse ühe korraldaja Vita Jaun­zeme arvates võiksid järgmised talgud toimuda tuleva aasta kevadel korraga nii Eestis, Lätis kui ka Leedus. “Kampaania eesmärgiks oli koduümbruse kordategemine, kuid paljudele talgulistele andis indu soov eestlasi üle trumbata nii osaliste arvu kui ka ärakorjatud prügi mahu poolest,” tõdes Jaunzeme.
Läti üleriigilistel prügikoristustalgutel koguti 86 787 kotitäit prügi. (BNS)

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.