"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
MAAILMAST: Rootsi uurib rahvuste tervist (0)
22. september 2008

Rootsi valitsus soovib uurida, kas vähemusrahvustel on mingid kindlad terviseprobleemid, hoolimata sellest, et Rootsis ei tohi eristada inimesi nende etnilise kuuluvuse järgi.
Valitsus on teinud ettepaneku kaardistada riigi viis suuremat vähemusrahvust, teha selgeks iga grupi suurus ning uurida, millised terviseprobleemid neil sagedamini esinevad. Näiteks mustlaste seas on levinud narkootikumide tarvitamine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.