"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
22. september 2008

Sellel neljapäeval, 25. septembril kell 19.30-21.30 on Kadriorus juubeliaasta suvekontsertide hooaja pidulik lõpetamine. Tavale truuks jäädes on festival tasuta.
Kadrioru juubeliaasta suvekontsertide hooaeg lõpeb juba traditsiooniks kujunenud värvika festivaliga “Valgus kõnnib Kadriorus”. Luigetiigi saarel astub üles populaarne tšellokvartett C-Jam, kontsertväljakul teevad tule-etendust noored tulekeerutajad ning kontsertprogrammi lõpetab Lilleaias uue sarja “Kadrioru Unplugged” neljas, ühtlasi ka viimane kontsert ansambliga Saar.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.