"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Nädala Okas-Rosin-Pähkel (0)
22. september 2008

Nädala Okas

ELU SURETATAKSE VÄLJA?
Bussipiletid võivad järgmisel aastal kallineda kuni 80% ning paljudelt Eesti teedelt kaob ühistransport pärast eelarve­kärpeid hoopis. Sulgemisohus on 30% maakonnaliinidest.

Nädala Rosin

PAREM ELU.

Tallinlased leiavad, et enamik linna avalikke teenuseid, sh eriti parkide ja rannaalade olukord on viimase kahe aastaga tunduvalt paranenud.

Nädala Pähkel

KES VALETAB?

Peaminister Andrus Ansipi sõnul ei läinud pronkssõduri teisaldamine ja sellele järgnenud sündmused Eesti majandusele midagi maksma. Teadlased ja ärimehed räägivad seevastu miljonitest kroonidest kahjust. Äkki võiks peaminister minna saatesse “Tõehetk”, et näha, kas ta ka tegelikult nii mõtleb?

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.