"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Nädala sõna (0)
22. september 2008

EELARVE KUI KATASTROOF

“Koalitsiooni senine tegevus on olnud kahjuks alla igasugust arvestust.”
IRLi kuuluv endine rahandusminister Taavi Veskimägi iseloomustas valitsuse tänast eelarvetegu, kasutades sõna “katastroof”.

* * *
RUMAL KOKKUHOID

“Meil on “õhuke” riik. Me võime ta veel õhemaks teha, saades paarsada miljonit krooni kokkuhoidu. /-/ Ja veel õhem riik funktsioneerib veelgi kehvemalt. Mis ajaks meid jällegi raevu.”
Andrei Hvostov, Eesti Ekspress

* * *
TANKID JA TURVALISUS

“Selle ühise infovälja loomine, kas või sellesama venekeelse Eesti Televisiooni kanali käivitamine – üks minu asjatundlik kolleeg ütles, et see maksab sama palju kui kaks soomukit. Ja kui mõtleme, mis on meie julgeoleku jaoks olulisem – kas kaks soomukit või seesama ühine infoväli, siis see on teile vastata, see küsimus.”
Sotsiaalteadlane Marju Lauristin.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.