"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinn kutsub huviringidesse (0)
22. september 2008

Põhja-Tallinna Sotsiaalkeskus kutsub pärast suvepuhkust huvilisi taas vanadesse ja uutesse huviringidesse.
Eakatel on võimalik osaleda tarbekunsti-, käsitöö- (tikkimine, viltimine, siidimaal), lapitehnikaringis, lauluklubis, õppida inglise ja saksa keelt eesti keele baasil ja inglise keelt vene keele baasil. Keeleõpe toimub nii algajatele kui ka edasijõudnutele.
Madala 3 filiaalis saab osaleda tervisevõimlemise rühmas, kus on samuti veel vabu kohti.
Jätkub ka vähekindlustatud elanikele soodushinnaga teenuste osutamine, aadressil Maleva 2A saab neljapäeviti kella 15-19 kasutada saunateenust, teisipäeviti kella 9-16 dušiteenust. Eelregistreerimine on vajalik pesupesemise, juuksuri ja pediküüri-maniküüri teenuse saamiseks.
Aadressil Madala 3 osutatakse pesu pesemise ja kuivatamise teenust, vajalik on eelregistreerimine, samuti on võimalik kasutada arvuteid.
Infot huviringide ja teenuste kohta saab telefonil 611 7646 (Maleva 2A) või 661 0697 (Madala 3).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.