"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Savisaar kohtus Jeruusalemmas maailma linnapeadega (0)
22. september 2008

Tallinna linnapea Edgar Savisaar viibis 15.–18. septembrini maailma linnapeade konverentsil Jeruusalemmas, kus tänavu oli teemaks “Linnapea roll elukvaliteedi parandamisel”.
Konverentsi eesmärk oli tugevdada maailma linnapeade vahel juba toimivaid sidemeid ning leida ühiseid lahendusi mitmesugustele keskkonnaprobleemidele. Muu hulgas räägiti innovaatilistest keskkonnalahendustest, munitsipaalteenustest ning rohelisemast tänavapildist.
Konverentsil osalesid 44 linna juhid üle maailma.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.