"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
VAATA TALLINNA TELESAATEID: telekanalil Kalev Sport igal nädalal. (0)
22. september 2008

23. septembril kell 21.00 läheb eetrisse kultuurisaade “Kultuurilinn Tallinn”. 25. septembril kell 21.30 saab saates “TeleTallinn” linnapea Edgar Savisaarele küsimusi esitada. Saate kordus on         26. septembril kell 9.00 ja 30 septembril     kell 21.30.
29. septembril kell 20.30 võib vaadata spordisaadet “Tallinn liigub”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.