"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Bussijaama naabrusse kavandatakse hotelli (0)
29. september 2008

Bussijaama naabrusse võib kerkida kaheksakorruseline hotell, sest linnavalitsus kiitis heaks Jakobi 28 kinnistu detailplaneeringu vastuvõtmise.
“Bussijaama, lennujaama ning linna suubuvate maanteede läheduses asuv kinnistu on hotellile sobiv asukoht,” leidis abilinnapea Taavi Aas. “Kui kallimate majutusasutuste turg näib olevat üleküllastunud, siis keskmise ja veidi madalama hinnatasemega majutusasutustele on Tallinnas veel piisavalt ruumi,” lisas Aas
Jakobi 28 kinnistu detailplaneeringuga on kavas muuta 3100 m² suuruse ala sihtotstarve elamu- ja ärimaast 100% ulatuses ärimaaks ning tekitada võimalus ehitada krundile kuni kaheksakorruseline majutushoone.
Pärast vastuvõtmist korraldavad Tallinna Linnaplaneerimise Amet ja Tallinna Kesklinna Valitsus detailplaneeringu avaliku väljapaneku. Detailplaneeringu koostas K-Projekt AS, detailplaneeringu koostamise algatamist taotles OÜ Ellips Kinnisvara.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.