"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Kotka staadion sai uued olmeruumid (0)
29. september 2008

Eelmisel nädalal avati Kotka jalgpallikompleksis aadressil Linnu tee 9 uued olmeruumid sportlastele, ühtlasi on vahetatud jalgpallistaadioni kunstmuru.
Lisaks avatavatele olmeruumidele on vahetatud ka jalgpallistaadioni kunstmuru, mis vastab nüüd kõikidele jalgpalliliidu poolt esitatud nõudmistele. Ehitustööde käigus lahendati ka väljakukasutajate parkimisprobleem – rajatud on 80kohaline autoparkla.
Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinen märkis, et Kotka jalgpallikompleks on saanud üheks populaarsemaks harjutusväljakuks nii väikeste kui ka suurte jalgpallimängijate seas. “Loodetavasti toob olmeruumide rajamine ning treening- ja võistlustingimuste parandamine väljakule edaspidi veelgi enam spordihuvilisi,” nentis Jäppinen.
Ümbruskonna laste suureks rõõmuks on valminud universaalne mänguväljak Mini Arena – mänguväljak on kunstmurukattega ning seal saab mängida nii jalg- kui ka korvpalli.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.