"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Külasta Nõmme Seiklusparki (0)
29. september 2008

Kristiine noortekeskus kutsub kõiki noori kaasa lööma Nõmme Seikluspargi külastuses neljapäeval, 30. septembril kell 17.00.
Proovile pannakse julgus, vastupidavus ning üle saadakse hirmust kõrguse ees. Noortel on võimalik läbida kuni viie erineva astmega rada. Kõige osavam ning julgem saab ka tunnustatud! Osalema on oodatud kõik 10–18aastased noored. Alla 14aastastel on vajalik lapsevanema kirjalik nõusolek. Selleks saab Kristiine noortekeskusest vastava ankeedi. Kogunetakse kell 17.00 Kristiine noortekeskuses (Sõpruse pst 4A). Osavõtt maksab 50 krooni ning vajab varasemat registreerimist: birgit@taninfo.ee, tel 656 6802 või keskuses kohapeal.

Lisainfo: Birgit Vene, tel 656 6802, e-post birgit@taninfo.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.