"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Maailmast: Elektrilised jalgrattad (0)
29. september 2008

Mägises ja samas saastunud õhuga Stuttgardis on rattaga sõit ränk füüsiline katsumus, seetõttu tuli linnapea Wolfgang Schuster välja plaaniga ergutada inimesi kasutama elektrilisi jalgrattaid. Linn tegi Inglise kompanii Ultra Motorsiga koostööd, et inimesed saaksid soodsalt kasutada elektrilise mootoriga jalgrattaid Pedelec. Ka neid peab pedaalima, ent mäkketõusudel on abiks mootor. Elanikud maksavad rataste kasutamise eest vaid teatud kuutasu ja saavad rattad kätte sisuliselt tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.