"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Maailmast: Noorte vägivald Londonis (0)
29. september 2008

Londoni linn tahab võidelda noorte seas enim leviva vägivalla vastu, sest koolides on toimunud mitmeid vägivallaintsidente. Näiteks mõrvati Londonis murdeealised Robert Knox ja Nassirudeen Osawe.
Viimastel nädalatel on ka Londoni politsei viinud läbi edukaid politseioperatsioone, mille käigus määrati 3300 aresti ja võeti noortelt ära ligi 2200 nuga. Londoni meeri Boris Johnsoni sõnul on noortele vaja ka luua enam vaba aja veetmise võimalusi ning kaasata vägivalla ennetamisse nii pered kui ka lähiümbruse kogukonnad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.