"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Maailmast: Prostituudiga seksijatele trahv (0)
29. september 2008

Itaalia kahes linnas, Paduas ja Veronas, on linnapeade käsul sisse seatud trahvid meestele, kes kasutavad tänavaprostituute. Need meetmed võeti tarvitusele, et parandada linna mainet ja võidelda organiseeritud prostitutsiooni vastu. Trahv võib ulatuda 50 eurost 500 euroni ehk 780 kuni 7800 Eesti kroonini.
Hetkel on Itaalias kriminaalkorras karistatav vaid kupeldamine, nagu Eestiski, ent linnapead on otsustanud siiski omal algatusel võidelda prostitutsiooni vastu ka trahvide abil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.