"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Nädala sõna (0)
29. september 2008

UUE VALITSUSE OOTEL
“Olen kaotanud usu, et praegune koalitsioon suudab Eesti majanduskriisist välja juhtida ja uuesti jalgadele tõsta. Miks ma nii arvan? Sest Toompealt tuleb minu arvates üks rumal sõnum teise järel.”
AS Ylemiste City juht Gunnar Kobin tahab uut valitsust, Postimees, 22.09.2008

* * *
HUMANISMI PUUDUS

“Juba ammu on aeg seada sisse progressiivne tulumaks. Miks peab rahva enamus kannatama selle nimel, et käputäis jõukaid võiks jätkata “pidu katku ajal”? /-/ Meil pole sotsiaaldemokraatlikku – ja lihtsalt humaanset – mõtteviisi. /-/… ja lihtsalt humaanset – ajakirjandust.
Kirjanik Kalle Käsper, SL Õhtuleht, 20.09.2008

* * *
MASSISPORDIST

“…kas sajatuhandene jalgratas ja liibuvad imematerjalist püksid päästaks mu muidu p…kukkunud elu? /-/ Mõte, et teen sporti, osalen mõnel jooksul, elan ehk seepärast natuke kauem; või olen natuke trendikam.”
Jakob Karu on pahane massi-jooksuürituste peale, mis blokeerivad terve linna liikluse – isegi jalakäijatel.
Eesti Ekspress, 25.09.2008

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.