"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Oodatakse uusi lauljaid (0)
29. september 2008

Rahvusooper Estonia poistekoor, mille peadirigendiks on Hirvo Surva, võtab vastu uusi lauljaid. Lisaks mitmekülgsele tegevusele koorilauljana leiavad poisid rakendust Rahvusooperi lavastustes. Õppekoori oodatakse poisse vanuses 6–8 aastat, kontsertkoori muusikaliste algteadmistega poisse alates 9. eluaastast ja häälemurde läbinud noormehi.
Ettelaulmine toimub 5. oktoobril kell 11 Rahvusooperi majas Estonia pst 4, sissepääs teatri administratsiooni uksest. Kandideerijal palutakse laulda iseseisvalt üks laul vabal valikul. Täiendav info tel 514 7432, Anne Ojalo.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.