"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Osale ­fotokonkursil (0)
29. september 2008

Fotokonkursile  “Valgus kõnnib Kadriorus” saab võistlustöid esitada kuni 5. oktoobrini, avalik hääletamine kestab 6. kuni 12. oktoobrini.
Fotokonkursile võib saata fotosid, mis on jäädvustatud Kadrioru pargis ajavahemikus august–oktoober 2008. Jäädvustatud fotosid saab üles laadida aadressil http://fotokonkurss.tallinn.ee/kadriorupark290/
Konkursi tulemused avalikustatakse konkursi kodulehel kahe nädala jooksul pärast avaliku hääletamise lõppemist. Konkursi auhinnafondi rahastab Nikon. Parimatest töödest avatakse näitus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.