"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Remont ­lastekodus (0)
29. september 2008

Lastekodulapsed kolivad varsti elama ühe- ja kahepereelamutesse, kus nad saavad eluks parema ettevalmistuse.
Tallinna Lastekodu Nõmme Keskuse (Vana-Pärnu mnt 9A) uuendamisega alustatakse põhjalikke ümberkorraldusi Tallinna Lastekodus.
Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on Tallinnas asendushooldust vajavate laste arv vähenenud, mis eeldab ümberkorraldusi. “Kahest suuremast, Mustamäe ja Kopli keskusest, valmistuvad lapsed lähiaastatel lahkuma väiksematesse ühe- ja kahepereelamutesse. Kuueliikmeliste peredena linna erinevates asumites elavad lapsed saavad senisest parema ettevalmistuse iseseisvaks eluks,” lausus Martinson.
Tallinna Lastekodu Nõmme keskus sai renoveerimise käigus uued aknad, küttesüsteemi ja ventilatsiooni, uuendati fassaadi. Vastremonditud hoone esimesele korrusele tuleb Mustamäe keskusest üle lastekodu administratsioon, sotsiaaltöötaja ja psühholoog.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.