"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vabaduse väljakust enam üle ei pääse (0)
29. september 2008

Alates 23. septembrist on Vabaduse väljak täielikult suletud, mis tähendab, et enam ei pääse ka jalakäijad otse üle väljaku Harju tänavale.
“Kui siiani said jalakäijad Harju tänavalt otse üle Vabaduse väljaku Kaarli puiestee jalakäijate tunnelini, siis alates teisipäevast, 23 septembrist kella 10 hommikul senine liikumiskoridor suletakse. Harju tänava poolt saavad jalakäijad Vabaduse väljaku ühissõidukite peatusesse ja sealt edasi jalakäijate tunnelini, minnes ringi kohvik Moskva, Kunstihoone ja Jaani kiriku eest,” selgitas abilinnapea Taavi Aas. “Me tagame Vabaduse väljakuga piirneval alal kõigil rekonstrueerimistöö etappidel jalakäijatele võimaliku parima liikumisvõimaluse,” kinnitas abilinnapea.
Alates 15. oktoobrist suletakse Kaarli puiesteel ja Vabaduse väljakul liiklus tavatranspordile. Autoliiklus suunatakse ümbersõidule Balti jaama või Suur-Ameerika tänava kaudu. Ajutise liikluslahenduse skeemid on sarnased suvel juba kasutatud ümbersõidu marsruutidega.
Ühissõidukid suunatakse alates 15. oktoobrist Kaarli puiestee linnast väljuvale suunale. Selleks ehitatakse trollibusside kontaktliin ka kesklinna suunas liikuvatele trollidele. Trolliliinide ümbertõstmise käigus rajatakse ka tagasipöörde kontaktliin ümber Kaarli kiriku.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.