"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Viipekeele kursused (0)
29. september 2008

30. septembril algavad Puuetega Inimeste Kojas Endla 59 teisipäevased viipekeele kursused nii algajatele kui edasijõudnutele. 30. septembrist 16. detsembrini kestvad kursused korraldatakse eraldi rühmades nii algajatele kui edasijõudnutele, nende maht on 20 tundi ja maksumus 500 krooni.  Kursuse korraldajad on kurdid viipekeele õpetajad. Algajate rühma tunnid toimuvad Tallinna Puuetega Inimeste Kojas Endla 59 teisipäeviti kell 16.00–17.30 ja edasijõudnute rühm hakkab koos käima kell 17.45–19.15. Kursustele saab 28. septembrini registreeruda Kurtide Majas Nõmme tee 2 või meili teel ead@ead.ee. Müügil on ka viipekeele sõnastik, mis maksab 75 krooni.
Teave: Tiit Papp, Eesti Kurtide Liidu juhatuse esimees, tel 521 8851.
EKL koduleht: www.ead.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.