"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Jõulujazzi piletid müügil! (0)
06. oktoober 2008

1. oktoobrist tulid müügile soodsate hindadega piletid tänavuse Jazzkaare Jõulujazzi festivalile. Piletid on müügil kõigis Piletilevi ja Piletimaailma müügikohtades. Tänavune Jazzkaare Jõulujazzi festival pakub 30 kontserti 10 maa muusikute osalusel 29. novembrist 17. detsembrini kuues Eesti linnas. Näiteks meisterklassi vokaalansambleid on festivalil esinemas koguni kaks: Rajaton Soomest annab kontserdi Kaarli kirikus ja Berlin Voices Saksamaalt Vene Teatris ja Endla Teatris. Jõulujazzi vokalistidest on tõusva staari staatuses iiri päritolu ameeriklanna Kate McGarry. USAst tuleb ka basskitarristide eliiti kuuluv Michael Manring. Nooruke Alina Rostotskaya, Nõmme vokalistide konkursi finalist, esitab oma kvartetiga värskel moel jazziklassikat. Piletihinnad tõusevad 5. novembrist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.