"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Koolidesse turvastendid (0)
06. oktoober 2008

Tallinna koolid saavad tänasest turvastendid, kus on kirjas noortele vajalikud teabekillud ja abitelefonid, kuhu noored saavad pöörduda seoses probleemidega. Stendil olevad materjalid puudutavad kooli- ja perevägivalda, kiusamist, narkootikumide tarvitamist, varastamist ning muid ohte, millega tänapäeva noor kokku puutuda võib. Samuti saavad noored teavet, kuhu ja kuidas pöörduda selliste muredega, millest on koolis või kodus raske rääkida.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.