"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
MAAILMAST: Berliini rajatakse “super­ülikool” (0)
06. oktoober 2008

Saksamaa valitsus teatas plaanist asutada “superülikool” 500 üliõpilasele. Ülikool keskendub energiauuringutele ja taastuvenergiale. Kursusi loevad maailma parimad  teadlased ja õppejõud. Eesmärk on välja koolitada energiavaldkonna parimad eksperdid. Asutust hakkavad toetama suured energiagigandid. Valmis on plaanis see saada 2009. aasta alguseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.