"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
MAAILMAST: Berliini rajatakse “super­ülikool” (0)
06. oktoober 2008

Saksamaa valitsus teatas plaanist asutada “superülikool” 500 üliõpilasele. Ülikool keskendub energiauuringutele ja taastuvenergiale. Kursusi loevad maailma parimad  teadlased ja õppejõud. Eesmärk on välja koolitada energiavaldkonna parimad eksperdid. Asutust hakkavad toetama suured energiagigandid. Valmis on plaanis see saada 2009. aasta alguseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.