"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
MAAILMAST: Linnapeadel kontroll politsei üle (0)
06. oktoober 2008

Inglismaal tahetakse valitud linnapeadele anda kontroll politsei üle. Kohalikud omavalitsused ei ole plaanist vaimustatud ja arvavad, et see võib olla ohtlik. Samuti hoiatavad mõned asutused liigse bürokraatia eest. Tööparteisse kuuluvad valitud linnapead näevad suurt ohtu, et valituks võivad saada ja seega politseid kontrollima hakata ekstremistid. Politseiassotsiatsioon hoiatas ka, et kavandatud plaaniga võib politsei muutuda poliitiliseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.